Projekten

maandag 17 september 2012

Hier alvast de eerste scènes uit ons nieuwe filmprojekt. We hopen de film volgend jaar af te ronden. Denk aan: Jaws meets La Piscine. Meer willen we er nog niet over kwijt maar we hebben een fantastische cast bij elkaar verzameld. De nog vrij onbekende actrices Robin en Lisa zijn echt natuurtalenten en dan heb je nog de oude rotten in het vak zoals wijzelf.

Het projekt en niet te vergeten 3 maanden bezoek heeft niet bepaald bijgedragen aan het afbouwen van het huis dus weinig nieuwe foto's en vandaar ook nu pas weer een blog.

We hebben een prachtige zomer gehad (nog steeds trouwens) en dat is ook èèn van de redenen geweest waarom er niet zoveel aan het huis is gewerkt. Glenn is begonnen met het terras buiten maar moest daar al snel mee ophouden omdat de tegels niet verlijmd konden worden met die hitte. Binnenshuis was het ook niet bepaald koel omdat het huis nog niet overal afgewerkt is met stenen en via het grote keukenraam kwam er ook veel warmte naar binnen. Volgend jaar komt daar een nieuwe constructie om de warmte tegen te houden. 

     even afkoelen in de vijver achter ons huis

 

even afkoelen in de vijver achter ons huis

Vanwege weer een ander projekt moet Glenn af en toe naar Nederland maar daarover later meer. En dan gaat hij zeker eten bij De oude melkhandel waar "onze" Klaar en Bart een restaurant begonnen zijn. Kijk op www.deoudemelkhandel.nl. Heerlijk eten en drinken!

Ook heeft hij hier een opdracht aangenomen voor een verbouwing en ik kan daar bij assisteren; we worden franse belastingbetalers. Auto-entrepeneurs.

Dan was er natuurlijk het grote Kuifje avontuur. We hadden onze gevonden tekeningen laten onderzoeken op echtheid maar de experts konden het niet eens worden, er was te veel twijfel. Helaas, want daarna las ik in het Parool van 3 juni j.l. dat er een recordbedrag van 1,3 miljoen betaald is voor een Kuifje tekening. Jammer, projekt Kuifje is afgesloten en opgeborgen.

Of toch........

Vanavond starten we onze 2e filmprojekt waarbij we vooral 's nachts gaan filmen. De werktitel luidt: 'de verdwenen ballen'.

En nee, het heeft niets met 50 tinten grijs te maken.

Wordt vervolgd.

Bisou,

Jacq, Glenn, Bibi en Dolly

     Glenn 50

 

Glenn 50

     5 jaar later

 

5 jaar later