Reisverslag

zondag 20 juni 2010

 

 

Eindelijk is het zover: na 4 jaar met veel obstakels zijn we naar Frankrijk vertrokken. Het verhuizen was nogal stressvol wat voornamelijk aan ons lag: toch te laat begonnen en tot op de laatste avond nog een afscheidsetentje plannen met Hendrik en Annette zodat we onze reis wat katterig begonnen (met dank aan de Huyskamer) en vrijdagmiddag pas om 5 uur bij 37 graden in Parijs aankwamen. Verhuizen is stressvol maar Parijs ook als je er voorbij wilt. Enfin, ruim 3 uur en 1 champagnefles later (bedankt Bob, koelbox en airco) konden we weer verder rijden. Tegen tienen  kwamen we aan bij ons hotel in de Loire waar uiteraard de keuken al dicht was...

 De volgende dag is alles weer goed gekomen bij Marica en Willem in het kasteel in de Dordogne waar ook Piet Hein Eek een oude watermolen heeft opgeknapt en afgelopen zondag zijn we op onze bestemming aangekomen in absoluut noodweer; we zijn nu een week verder en de temperatuur is nauwelijks boven de 15 graden gekomen maar wij zeggen: soit. Het is hier fantastisch!

 

de opgeknapte watermolen

de opgeknapte watermolen